Musiikkikahvila Kukkakeidas

Kukkakeitaan tarina

Musiikkikahvila Kukkakeidas on vuonna 2019 perustettu kolmen siskoksen kahvila. Perustamisvaiheessa olimme 14-, 15- ja 17-vuotiaita. Kellään meistä ei vielä siinä vaiheessa ollut haaveena olla yrittäjä. Nuoresta iästämme huolimatta, meille tarjottiin mahdollisuus alkaa kahvilayrittäjiksi ja tartuimme tilaisuuteen. Kahvilamme toimi kaksi ensimmäistä kesää Kukkakievarin musiikkikahvilana Varkaudessa, Kopolanvirralla. Siellä meillä oli kahvilan pihalla kotieläimiä, soitimme livemusiikkia ja myimme kesäkukkia eli yhdistimme kaiken mistä pidämme. 

Kolmantena kesänä eli vuonna 2021 muutimme Taipaleen Kanavalle kanavamuseon kanssa samoihin tiloihin. Taipaleen kanavalla toimimme samalla konseptilla kuin aiemminkin, mutta asiakkaille oli tässä vaiheessa enemmän tilaa.

Kesällä 2023 meille tuli mahdollisuus laajentaa toimintaamme Kuopioon, Pikku-Pietarin torikujalle. Tällä hetkellä Musiikkikahvila Kukkakeidas toimii siis sekä Varkaudessa  että Kuopiossa.

Musiikkikahvila Kukkakeidas työllistää tällä hetkellä noin 15 nuorta kesässä. Musiikkikahvila Kukkakeitaalla tärkeintä on laadukkaat tuotteet, asiakkaiden aito kohtaaminen ja kahvilan viihtyisä miljöö.

lämpimästi tervetuloa kokemaan Kukkakeitaan idyllinen tunnelma!


Terveisin yrittäjäsiskokset

Eerika, Eliina ja Meeri