Kukkakeitaan tarina

Musiikkikahvila Kukkakeidas on vuonna 2019 perustettu kolmen siskoksen kahvila. Perustamisvaiheessa Meeri, Eliina ja Eerika olivat 14-, 15- ja 17-vuotiaita. Kellään heistä ei vielä siinä vaiheessa ollut haaveena olla yrittäjä. Nuoresta iästään huolimatta, heille tarjottiin mahdollisuus alkaa kahvilayrittäjiksi ja he tarttuivat tilaisuuteen. Kahvila toimi kaksi ensimmäistä kesää Kukkakievarin musiikkikahvilana Varkaudessa, Kopolanvirralla. Siellä heillä oli kahvilan pihalla kotieläimiä, he soittivat livemusiikkia ja myivät kesäkukkia eli yhdistivät kaiken, mistä itse pitävät. 

Kolmantena kesänä eli vuonna 2021 tytöt muuttivat Taipaleen Kanavalle kanavamuseon kanssa samoihin tiloihin. Sielläkin heillä on pihalla kanoja, pupuja ja lampaita, he soittavat edelleen livemusiikkia sekä myyvät kesäkukkia. 

Musiikkikahvila Kukkakeidas työllistää tällä hetkellä noin 15 nuorta kesässä. Musiikkikahvila Kukkakeitaalla tärkeintä on laadukkaat tuoteet, asiakkaiden aito kohtaaminen ja kahvilan viihtyisä miljöö.

Tervetuloa kokemaan Kukkakeitaan idyllinen tunnelma!